Langkau ke kandungan utama

ENGKAU BUSY APA ?


pernah tak kena tanya soalan yang menduga iman macam ni :
engkau busy apa ?
tak nampak apa2 pun

well, jawapan untuk soalan macam ini
senang jer
kalau sibuk macam mana pun, 
perlu ke show kat orang apa yang saya sibukkan
kalau rasa nak bagi jawapan kurang didikan sikit
bolehlah try jawab macam ini :
did I owe ur expalanation 
ini tolak tepi untuk golongan yang kaki sibuk hal orang yerk

sebab kadang2 kebanyakan kita sibuk
dan sibuk dia mungkin tak akan nampak oleh orang2 di sekeliling
kita nie bukannya artis yang bila schedule busy
tunggulah dalam dua tiga bulan or paling lambat pun tahun depan
confirm orang akan nampak album tengah jual
atau mungkin filem sedang tayang di pawagam

kita ini orang awam
yang mana sibuk memang sibuk
tapi apalah yang kita boleh buktikan dekat orang
bila ada yang tanya
kita sibuk buat apa
kadangkala terfikir jugak
kalau sempat tiap2 orang yang tanya 
sibuk buat apa
dan saya jawab dengan jujur
mungkin dia perlu tadah telinga dalam masa setengah hari 
untuk dengar apa sahaja yang saya sibukkan

okay, fine
maybe kesibukan saya bukan academic sangat
dan memanglah tak membantu untuk letak dalam transkrip grad nanti
tapi at least kesibukan saya hari ini
akan membantu saya untuk menghadapi dunia kerjaya nanti

untuk pada yang bertanya
mana tahu kalau dia ada baca blog saya in the fututre
saya suka buat banyak benda
saya suka belajar buat banyak benda
mungkin saya belajar bukan untuk jadi expert
at least, saya ada basic
well. kadangkala saya buat part time
tolong kawan-kawan
buat projek kecil sana-sini
some of it short term project
and some of it long term project
tolong cikgu2 sekolah lama
join camping 
dan sekarang ini
kepala tengah agak pening nak merangka
asas untuk the big coming project
tak lupa jugak dengan projek dengan member2 and besties

jadi, maaf kalau anda tak nampak sibuk saya
oh yeah, btw, saya sibuk jugak dengan join xtvt desasiswa
maybe boleh check kot dekat budak MPDL
kalau tak cukup
maybe boleh saya email planner saya

kadangkala, soalan tak dijangka macam ini
boleh buat kepala rasa nak meletup
sebelum saya menjadi lebih kurang didikan
lebih baik berhenti setakat ini
dan ini adalah luahan rasa sahaja
kalau ada yang terasa
apa saya boleh buat

Catatan popular daripada blog ini

COLLATERAL LIGAMENT TEAR : PATIENT'S GUIDE

A Patient's Guide to Collateral Ligament Injuries Introduction The collateral ligaments are commonly injured parts of the knee. An injury to these ligaments usually involves a significant force, such as a fall while skiing or a direct impact to the side of the leg. This guide will help you understand where the collateral ligaments are locatedhow a collateral ligament injury causes problemshow doctors treat the condition Anatomy Where are the collateral ligaments, and what do they do? Ligaments are tough bands of tissue that connect the ends of bones together. There are two collateral ligaments, one on either side of the knee, that limit side to side motion of the knee. The medial collateral ligament (MCL) is found on the side of the knee closest to the other knee. The lateral collateral ligament (LCL) is found on the opposite side of the knee. Together, the collateral ligaments also work with the posterior cruciate ligament (PCL) to prevent excessive motion of the tibia posteriorly…

PANTUN CINTA ~~ CILOK FROM MY TWEET

berhias tandu daun selasih raja dewata megah berarak kemarau rindu menghakis kasih goyahlah cinta dicumbu jarak
pena dilarik mengukir kalam kalam ditulis atas suasa wahai angin sampaikanlah salam salam rindu curahan rasa
tumbuh tinggi pohon akasia singgah kelana memahat kenangan pemilik cinta biarlah rahsia silalah tunngu kiriman undangan
Tengah menggeledah arkib twitter, terjumpa pantun ini Kalau dikenang balik, terasa lawak dan kelakar. Waktu tu rasanya tengah jakun lagi dengan twitter. Tak sah kalau tak sehari mengtweet. 
Tak pasti pantun ini tentang apa dan siapa. Tapi bila check tarikh, macam dekat dengan waktu PADU. So, maybe semangat berpantun tiba-tiba datang berdamping. 
Aku rasa mesti waktu tu, follower aku banyak yang muntah hijau. Aku pun sekarang bila baca balik pantun ni, rasa nak hentak kepala kat meja ja. It's so cheesy. 



GOOD LUCK MY SISTER ON YOUR SPM

Dear my sister Najihah, I wish you the best for your SPM;s results. Whatever the result is, never lose faith A good results in SPM  as the people said is the good start for a better future but frankly speaking, its NOT a good results will not guarantee a good future because what FUTURE hold for you is still a SECRET that keep by the ALMIGHTY
So, dear sister I wanna you to keep your head held high never compare the results with others whatever it is your result especially don't compare it among the siblings every one of us have their own hurdles and destiny
and a reminder to you my dear sister you already decide what is your path do not think about what others get try the best what exactly in front of you do the best but keep in mind try to live your life to the fullest STUDY HARD PLAY HARD
 and last but not least, remember always I will always support you you may think that I try to get you into something but I will always try my best to find something that I think is the most suitable for you so, I will always…

I'm OFFICIALLY 22

im officially 22 years old now i seriouslt did not know what to feel its not like during my ten years ago where im feeling excited to celebrate my birthday nowafay im not felt it anymore its felt like a normal day where i need to do my chores and also need to solve my life's problem
well then if i think back that I already 22 it make me realize there are lots of things that I need to do and need to accomplish if i make my mother as my benchmarking im still far away to get at a same level like her at least my mother when she's 22 she had found her other half means she already married with my father
meanwhile, im still nowhere im still finding the purpose of my life still try to rule out myself and im still far away from finding the other half of me
22 its like a magic number where ur think that u are big enough to make a big decision for ur life but u know deep in ur heart u still confused with ur choice
22  make me think harder than before lots of my friend already have their…

OPTICAL COMBUSTION ENGINE~~~~ A BRIEF INTRODUCTION

1.INTRODUCTION  Figure 1 : Optical Single Cylinder Engine Internal combustion (IC) performance is one of the important aspects in automotive industry. The higher the IC performance, the powerful the engine car to be, therefore cause the higher request between the lovers of high performance cars. However, engineers had faced lots of problem in the way to determine the exact and more accurate performance of IC engine. These problems happen due to lots of factor such as the material that IC engine made of from. The IC engine is made of from all-metal materials and this prevent engineers to gain a detailed insight of the mixing, combustion and emissions formation processes occurred in the cylinder of IC engine. Therefore, the Optical Engine has been introduced as the improvement to the original system. High-speed imaging combined with the optical access provided by a optical engine offer the ability to directly image and compare ignition and combustion phenomena of internal combustion engin…