Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2011

INTERSABER : DOLU-DOLU

Coz boring and macam penat jerr nak buat xtvt, pegilah godam laptop sendiri.. banyak jugak rupanga benda dalam memori lappy niee... patutlah selalu hang jerr.. some of them adalah benda yang dah lama berkurun tersimpan jerrr... sampai tak ingat pulak kewujudan dy.... selak punya selak..jumpalah satu folder yang banyak pic lama-lama ka situe.. nak tergelaklah jugak nengok pics tue.. mostly dari INTERSABER lah... tapi terperasan jugaklah..sikitnya gambar aku dulu kat INTER... 








SAYA BANGGA NAMA SAYA HAMIDAH !

Coz dah tak berapa betul kepala plus with mata yang tak reti nak tutup nih... mendorong aku untuk buat satu kerja yang boleh dikategorikan tak adanya faedah tapi sebab niat nak sangat mencuba.. so aku dengan bangga dan ragu mengKLIK cik Google and search for HAMIDAH.. and seriously terkejut dengan penemuan aku nih... tapi mulut bertambah senyum.. coz x expect akan found something new.... kelakar tak kelakarlah tapi memang menyejukkan hati dan meriangkan jiwa..heheheheheheh.. The reason adalah kerana I found out that my name which is HAMIDAH also was a name of one city.. betul ker fakta nih..ataupun auta.. jumpa kat WIKIPEDIA kot.... almost 100% right xcept ader someone else try autakan fakta.. itu hamba tolak ketepilah....kat bawah aderlah further explanation but simple...
Hamidah is a village in west-central Yemen. It is located in the San‘a’ Governorate.

IR VS LAWYER

Tiga orang Peguam dan tiga orang Jurutera sedang dalam perjalanan ke sebuah Konvesyen dengan menaiki keretapi. Setelah tiba di stesen keretapi itu, setiap Peguam tersebut membeli tiket mereka masing-masing. Berlainan pula dengan tiga Jurutera tersebut yang hanya membeli satu tiket sahaja. Kerana hairan bercampur pula dengan sifat semula jadi seorang peguam yang sentiasa ingin mengetahui kebenaran, salah seorang dari Peguam tersebut bertanya : " Kenapa kamu hanya membeli satu tiket sahaja sedangkan kamu bertiga ?" " Diam, perhatikan kami dan kamu semua akan tahu bagaimana " jawab Jurutera tersebut. Kemudian mereka semua menaiki keretapi tersebut. Ketiga-tiga Peguam duduk di kerusi mereka masing-masing. Manakala, kesemua Jurutera tersebut menyorok masuk ke daalam bilik air dan mengunci pintu bilik air tersebut. Apabila Konduktor datang untuk mengutip tiket, dia mengetuk pintu bilik air dan berkata : " Sila berikan tiket anda" Pintu tersebut dibuka dan sebelah tan…