Langkau ke kandungan utama

Catatan

DEAR MY BESTIE, MIRA

Dear Mira, you are the only one who knows how truly crazy I am. You know me out and in. We have met when I am still an innocent girl (you have to admit it ) before I experienced that so called "culture shock" during our matriculation life. You know how drastically I changed. You know how crazy I can be literally. You know how havoc I can be. You know how moody I can be. But you never afraid of it. Instead, you help me to control my craziness and my mood swing. And thanks to you, I always save myself from a big humiliation. I don't know whether you still remember those moments. The recent one, surely the call that you receive on 4 am. When you strongly reject my crazy intention to make my confession. Fuhh, I really owed you the big one. 

Dear Mira, if one day, you and I never spoke to each other anymore, may ALLAH forbid it, I have to ask a lawyer to interdict you because you know lots of my secrets. Hehehehehehe. Just kidding. A million memories, thousand jokes (especia…
Catatan terbaharu

LIFE IS TOO SHORT

life is too short to be wastelife is too short to make an enemy life too short to think about the past life is too short to sit around and doing nothing believe me, pals because I speak from the truth because I speak from the pain because I speak from the experience
I learnt my lesson enough for me not to waste my life anymore for me to easily forgive people's mistake  for me to beg for a forgiveness for me to let go the past for me to keep move on with life for me let the memory in heart not in mind
I may look cheerful to you I may look strong to you I may look optimist to you but what make who I am today you will wish not to have it
my dark and saddest past I will not regret it because all of those pain make the strong and the optimist me this is hurdle that I need to pass this is my journey I shall not regret what i had done with my life because the best lesson is from the bitter experience and once for all I believe that ALLAH would not test his servant beyond the limitation this lesson taught me  who real…

SHORT MOMENTO~~~ FINALLY, I'M GRADUATE

Alhamdulillah !!!! Finally, I did it. When I read the message sent by Prof Jamal at night market, I'm speechless for a while. And, certainly the tears coming down. My eyes almost pop out. Same goes with my dad too. When I told him about the news , he looked shocked and nervously finding his spec to read the message. Hence, today the father and daughter selling bakso with red and Mashimaro eyes. Hehehehehe. How silly we are.
After 6 years of ups and down. After every phase that I had been through. People may say that its nothing; just finishing what I have should be a long time ago. But for me, this is a great news and evidence how much ALLAH loved me. What I have been through definitely will not be same like others and some had experience more difficult thing. But, the 6 years journey for finishing my degree really a sweet-bitter pain experiences for me.
To those who never know what I'm going through maybe not understand why I felt so blessed and happy. But to those who know …

RONGGENG RAYA 2016

JEALOUSY INCARNATE; SIDE EFFECT

Okay, aku baru perasan yang dua tiga miggu kebelakangan ini post2 yag aku kongsi semua agak maca kejiwangan sikit. Please, don't hate me. Ini semua sebab side effect layan Kdrama. Habis ja nengok drama2 tersebut terus keluar ilham nak buat sajak.

Antara Kdrama yang kebelakangan ini buat hidup aku tak tentu adalah Jealousy Incarnate (JI).  JI ni memang suatu drama yang boleh aku rate as awesome. Aku memang suka dari dulu dengan heroin drama dia. Since drama Pasta lagi, aku memang dah jadi kipas susah mati si GongHyo Jin ni. And since that, memang setiap drama yang dia ada aku tak pernah miss. 
Jealousy Incarnate adalah romantic comedy drama. Main theme dia off course about romance. Siapa yang pernag crush fever memang sesuai tengok drama ni. Memang agak tersentap juga. Macam2 orang sanggup buat untuk crush kan. Then, agak mnarik juga walau dah biasa sangat . Drama juga berkisar tentang cinta tiga segi. Tapi yang lainnya di sini, the woman love both of the man. And we ares till wai…

AKU SENDIRI

aku sendiri
bukan kerna lupa diri
aku hanya membawa diri
menjauh dari kalian yang lari

katakan apa sahaja
aku sombong atau lupa
tak pernah punya masa
ambil kisah tentang mereka

aku tahu diri
kenapa aku dibiar sendiri
semuanya rahsia Illahi
untuk kedepan yang tidak pasti

tapi jujur aku kata
ada rindu buat mereka
yang dulu banyak berjasa
bantu aku harungi pancaroba

buat kalian yang dirindui
aku mohon agar memahami
mengapa aku senyap sepi
tanpa berita membawa diri

aku berdoa di suatu masa
andai ada berita gembira
aku tak akan lupa
titip pesan buat mereka

#ermahida

BUKAN PATUNG TANPA HATI

aku mohon hati  hanya kali ini kenanglah sepuas nyali buat kau yang dirindui
aku pesan pada hati bila suria muncul diri hapuskan semua memori lupakan kau yang menyendiri
aku hairan sendiri kamu seolah tahu rasa hati bila kau kucuba lupai kau hadir munncul diri
andai kamu pasti  aku kekal disini kamu salah erti aku bukan patung tanpa hati
bila lelah menanti bila kasih dibiar sepi buka langkah kaki  aku pasti cabut lari
#ermahida

SELAMAT MALAM MASA LALU

selamat malam masa lalu
mohon jangan lagi cari aku bila kamu rasa perlu aku sudah jemu  diperlaku sesuka hatimu
aku jadi buntu walau mulut katanya jemu tapi ada rindu buat kamu yang pernah ceriakan malamku dengan usikan keletah lucu
#ermahida

RINDU HADIR LAGI

Rindu itu hadir lagi
Entah untuk yang ke berapa kali
Hati terasa ingin tahu sekali
Apa khabar kamu yang tiba2 menyepi Walau acap kali
Aku pesan pada diri
Usah simpan rindu lagi
Namun hati terus berdegil Lalu aku biarkan sendiri
Biar rindu bertamu di hati
#ermahida

DI BAWAH AWAN BIRU

di atas bumbung ungu
di bawah awan biru
ada tangis penuh sendu
membawa hati merindu
merindu pada kamu
merindu masa lalu

kisah masa lalu
kisah yang terbuku
penuh kenangan syahdu
antara aku dan kamu
dan di bawah biru
ada tangis yang merindu


RINDU DATANG LAGI

purnama demi purnama berganti  rindu itu datang lagi menusuk kalbu merusuh nyali  siang mencari malam termimpi
rindu yang hadir dalam hati puas ku cuba tolak ke tepi kerana aku lelah menanti  pada dia yang tidak pasti
aku cuba gagahkan diri hilangkan ridu bertamu di hati akhirnya aku berteleku sendiri cubaanku gagal buat sekian kali
#ermahida

HISTORY OF UMBRELLA

An umbrella is a folding canopy supported by wooden or metal ribs, which is mounted on a wooden metal or plastic pole[16]. While a canopy is an overhead roof or a structure over which a fabric or metal covering ia attached and able to provide shade or shelter[17]. The main purpose of the umbrella is to provide a shelter to a person from rain or sunlight. Commonly, there are two main categories of the umbrella which are; a fully collapsible umbrella and a non-collapsible umbrella. The fully collapsible umbrella is refer to the umbrella which the metal pole supporting the canopy can be retract. This feature make possible for the umbrella to fit in a handbag. While the non-colapsible umbrella is refer to the umbrella which the support pole cannot retract and only the canopy can be retract. Other than that, umbrella also an be categorized into manually operated and spring loaded automatic which spring open at the press of a button. The oldest ancient record …

MARHABAN YA RAMADHAN

Marhaban Ya Ramadhan Bulan penuh kerahmatan Bulan penuh keampunan Buat mereka yang menghayati sepenuhnya
Marhaban Ya Ramadhan Datangmu setahun sekali Penghulu segala bulan Bulan A-Quran diturunkan Dan malammu adanya malam Lailatur Qadar Satu malam yang terbaik dari Seribu malam di bulan lain
nukilan ermahida

PENYAKIT NAK EXAM

Tiap kali nak exam, lagi2 bila first paper aku mesti ada penyakit pelik.
Aku tak tahu lah kenapa perangai pelik ni makin menjadi-jadi. Makin bertambah teruk pun ada.
Homesick , rindu dengan ummi, ayah , adik beradik , onyang semualah.
Rindu dengan member2. Makin rajin aku melayan dan mencari member2 tersayang aku ni.
Makin ligat di alam maya. Facebook , blog . Twitter lagilah. Lagi kuat aku meroyan.
Drama melayu. Tak pernah dibuatnya aku suka melayan drama melayu ni. Tapi tiap kali nak exam mesti gila drama melayu. Melayan jiwang dn terlebih sweet diorang.
Bergayut. makin selalu nak bergayut . Tak kisahlah sesiapa pun. Tapi yang selalu jadi mangsa mestilah ummi ngan adik aku. kalau ummi, dalam sehari sampa empat,lima enam kali aku telefon. Cukuplah nak dengar suara pun. Janji dapat lepas rindu.
Flashback. Bila malam nak tidur, nak pujuk mata biar tidur adalah dengan flashback balik memori lama. Segala benda semua nak diflashbackkan.
Imsonia. Memang susah nak tidur. Berjam-jam pujuk ma…

WE OWN IT ~~~ WIZ KHALIFA FT 2 CHAINZ

Watching the video.
Money's the motivation, money's the conversation
You on vacation, We gettin paid so
We on paycation, I did it for the fam
It's whatever we had to do, it's just who I am
Yeah, it's the life I chose
Gunshots in the dark, one eye closed
And we got it cooking like a one-eyed stove
You can catch me kissing my girl with both eyes closed
Perfecting my passion, thanks for asking
Couldn't slow down so we had to crash it
You used plastic, we 'bout cash
I see some people ahead that we gon' pass

[Bridge: Wiz Khalifa]
I never feared death or dying
I only fear never trying
I am whatever I am
Only God can judge me, now I'm

[Hook: Wiz Khalifa]
One shot, everything rides on tonight
Even if I've got three strikes
I'mma go for it
This moment, we own it
And I'm not to be played with
Because it can get dangerous
See these people I ride with
This moment, we own it

[Verse 2: Wiz Khalifa]
And the same ones that I ride with
Be the same ones that I die with
Put it all out …

DANZA KUDURO ~~~ DON OMAR FT LUCENZO

Watching the video

El Orfanato
Danza Kuduro (Plop, Plop, Plop...)
Lucenzo
El Rey... !
La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sуlo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro
La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sуlo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro
Quien Puede Domar La Fuerza Del Mal Que Se Mete Por Tus Venas
Lo Caliente Del Sol Que Se Te Metiу Y No Te Deja Quieta, Nena
Quien Puede Parar Eso Que Al Bailar Descontrola Tus Caderas (s***... !)
Y Ese Fuego Que Quema Por Dentro Y Lento, Te Convierte En Fiera

Con La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Sacude Duro
No Te Quites Ahora
Que Esto Sуlo Empieza
Mueve La Cabeza
Sacude Duro
Balanзar que й uma loucura
Morena vem o meu lado