Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2012

CERITERA CINTA AKU DAN DIA

ceritera cinta aku dan dia entah bila semuanya bermula fasa demi fasa kami tempuhi tanpa rela hari demi hari dihiasi gurau tawanya diselit rajuk manjaku ceritera cinta aku dan dia disulam rindu dalam benci diterjah ragu dalam pasti mengundang senyum dalam tangis ceritera cinta aku dan dia ditambat sauh kapal kenangan berlabuh sepi di pelabuhan rindu ceritera cinta aku dan dia entah bila akan bersambung entah bila akan ternoktah

nukilan syahdu ermahida MEK 2 MECH SCULZ USM 10/10/12 (1230)

HARAPAN BUAT SAHABAT

jiKA hARi iNi DirikU teRlalU gEMbirA dGn dUNiaWi...
sEDarkANlaH aKU dGn aMAraN ALLaH.
JiKA aKu beRSediH .... 
puJUkLaH aKu dGn TarBiAH PeNcipTA.
JiKA aNTaRa KitA aDa teMboK peMisAH .... 
LeRAikaN ia dGn ukHWah. 
Dan ......
JiKA peRNaH haTimU teRluKa LaNTarAN siKApku
 LuaHKanLaH aGar aKU bERuBaH.
NaMuN sATu PinTAku, 
bERjanjiLaH ..... 
uKHwaH kiTa UnTuk SeLAmANya .......

BIARLAH KEKAL BEGITU

cinta yang pergi jangan pernah ditangisi rindu yang hadir jangan pernah diingati sayang yang bercambah jangan pernah disirami kisah aku dan dia cukuplah sekadar disini kisah yang tidak berpenamat biarlah kekal begitu
nukilan puitis ermahida MEK 1 mech sculz usm 10/10/12 (1215)

TOUR @ BUKIT KAYU HITAM WITH LOVELY FAMILY

UNTUNG ATAU TIDAK jadi kakak sulung adalah bila kita boleh berjimba time nak hantaq adik masuk U untung jugak sebab bukan study jauh sangat yang memustahilkan aq untuk balik and antaq adik masuk U untung lagi biler semuanya ditanggung BOS besar a.k.a ayahummi untung lagi bukan saya yang kena drive hahahahahaahahhaha banyaklag untungnya sebelum antaq adik aq g UUM  sempat lagilah merewang ke sempadan bukan aper kejap jer kot perjalanan dy so kami beshopping ker BUKIT KAYU HITAM

even kedai2 dah banyak tutup coz lambat sangat kluaq dari homestay tapi gambaq kena tangkap juga gambaq saya dengan my lovely brother


ini sebab lama sangat nak tunggu  anjang beli barang semua pun berposing lagi  siap ayah pun ikut skali yang tengah tue wajib tidak mesti nak control ayu punya


dekat  ZON DUTY FREE tengah rambang mata nengok coklat nasib baik tuan badan tak gemar makan tapi yang sorang dalam gambaq nie yoyoan jer posing lebih bukan beli pun tapi ummi cakap DAIM yang penting


nie aq tarik jugak umm…

HATI YANG KAU LUKAI

betapa peritnya jiwa betapa pedihnya hati melihat kau bersama dirinya
sungguh aku tak bisa menahan keinginan melihat kau di sisiku semula sungguh ku menyesali tindakanku di waktu itu
andainya masa bisa kuputar semula akan ku katakan tidak pada perpisahan ini akan ku iyakan segala mintamu akan ku ikat dirimu  teguh di sisiku

nukilan rindu ermahida