Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2013

BAHAGIAMU DERITAKU ~~~HAFIZ

Ku dengar kau cinta sangat padanya
Ku dengar hatimu kini miliknya
Dia kan menjadi teman sehidup dan semati
Aku menjadi sahabatmu
Siksanya mengakui kau teman biasa
Terpaksa ku terima itu hakikatnya
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama
Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu
Yang pasti aku tak mau lupakan cinta
Kau percik api membakar kenangan lama
Aku tak tahu menilai cintamu
Aku tak mampu pertahankan
Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahagia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu, bersamamu
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu

WELCOME MY JUNIOR

WELCOME MY JUNIOR banner ni cilok dari twitter Republic USM hehehehhehe smart kowt desig dia thumbs up for the creator
sempena AHAD nie diprang denga officially akan mendaftar ambik kesempatanlah nak wish good luck untuk junior yang bakal datang niekan
hope korang dapat survive dengan suasana USM tue especially for those at KEJUT apa KEJUT nie dont worry  three days more u will know what it is
oh ya tak lupak jugak nak wish selamat bertugas pada abang-abang dan kakak-kakak dan yang half PPSL layan adik-adik elok2  jangan pulak korang duk buli dema
FOR MY JUNIOR SEE U ALLZ WHEN THE SEMESTER IS OPEN

BUDAK BATCH NAK KAHWIN

setelah lama tak bukak FB and mengusha group THE ZENITH WAAAHHHHHH budak batch aku sudah nak kahwin maaa aduhai.. terjelopok jantung sekejap bila baca jemputan ingatkan kakak or abang dia rupanya tuan punya post jemput ke majlis sendiri waaaahhhh terus muka aku merah dan meremang sekejap rasa tak sangka kowt terasa sudah tua dan bukan budak2 lagi bila sedar kawan batch kat intersaber sudah nak kahwin
aku dengan dia memanglah tak sekelas tapi kami agak rapat jugak dulu sebab dia buadak baru dan aku budak baru and ingat jugaklah masa mula2 masuk dulu aku selalu jugak lepak time riadah dengan dia before aku join team memanah
so untuk sahabat aku ini  insyaallah kalau 14 SEPTEMBER tue takder paper hal aku akan gagahkan kaki jugak tuk datang mana boleh tak datangkan kawan kahwin kowt sudahlah first person in our ZENITH family yang bakal dirikan masjid
TAK SABAR NAK JUMPA DIA AND TAK SABAR NAK GATHER SAMA2 DENGAN KAWAN2

RUMPELSTILTSKIN

Once there was a miller who was poor, but who had a beautiful daughter. One day, the miller had to go and speak to the king, and in order to make himself appear important he said something pleasant to the King. The miller : "I have a daughter who can spin straw into gold." The King : "That is an art which pleases me well, if your daughter is as clever as you say, bring her tomorrow to my palace, and I will put her to the test."      And when the girl was brought to the King, he took her into a room which was quite full of straw, gave her a spinning-wheel and a reel. Then, the King said , The King : "Now set to work, and if by tomorrow morning early you have not spun this straw into gold during the night, you must die."      Thereupon, the King locked up the room, and left the girl in it alone. So there sat the poor miller's daughter, and for the life of her could not tell what to do, she had no idea how straw could be spun into gold, and she grew more and …