Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2010

MESS IS OVER

Akhirnya..
setelah semalaman aku mengemas plus menyepah skali kot bilik dan segala yg berkaitan aku boleh menarik nafas lega coz now aku dah ready tuk balik rumah....hehehhehehehehehhe...... tapi aku musykillah kenapa kitorang kena pastikan tiada barang yang tinngal kat hostel sedangkan sekarang nikan bukan cuti final pun..... ini menyebabkan aku rasa letih sangat bila pikir sebulan lagi aku akan balik dan kena punggah balik semua barang dari stooorrrr tuh... aduhai.... apakah nasib... kenapakah kami kena kemas balik semua barang2 tuh... tak boleh ker kalo main tinggalkan jer kat bilik..aman damai jer kot... tak taulah kalo USM bermurah hati nak bagi pinjam kat orang luar.... mungkinlah kot... aku pun tak pasti sebenarnya..... tambah memenatkan sebab baru habis ujian kan so almaklumlah kerta bersepah sana-sini macam tempat pembuangan dah aku nengok.... kejap lagi nak balik..... sementara tunggu pagi nih... aku nak blogging puas2 coz confirm2 balik karang akan ader dua makhluk pengacau yan…

COUNTDOWN TO LAST PAPER

Actually.... aku banyak jer lagi nak kena touch up nih...but coz pagi yang sejjuk nih menyebabkan perut aku memainkan lagu berirama ROCK....the other meanings laparlah tuh...hehehehehehehhe... lepas Subuh jer aku dah terbayangkan keenakan makan nasi lemak sambil minum Milo ais...perghhh...memang heaven ah... wa cakap sama lu.......hehehhehehehhehehe.... tak sampai lima jam lagi aku akan dengan rasminya mengumumkan bahawa aku akan terlepaslah dari siksa exam fever aku nih yang mana menyebabkan hilangnya nafsu aku untuk tidoq...menjadikan aku seperti burung hantu; malam berjaga dan siang pulak merehatkan mata aku....huhuhuhuhuuhuhuhu..... akhirnya dengan rasmi jugak aku nak umumkan yang aku dah berjaya menamatkan satu semester aku as a university students... macam dalam mimpi pulak aku rasa perasaan nih..... tak sangka dah satu sem pun aku kat USM TERCHENTA nih....phewittt... cayalah MID.... ur can do it..... walauapapun hati yang bergelora dah hilang rentaknya... tinggal nak tunggu res…

KITA BERSAUDARA

KITA BERSAUDARA is one of the theme song for MAGIKA the new product from KRU brothers... its suac a meaningful song for me. Every time when Im listening to this song, Im felt so lonely and I desperately want to be with my family. Even the lyrics is so simple but it can make a huge different for those whose listen to this song. Seriously, I dunno why I want to share this song in my BLOG, its not means that I was one of the hard-die fan KRU but its juz so. Sometimes we dont need a good reason for every thing that we done but juz do it with your heart and Im sure that we will not regret for what we had done. Sayonara......


AWARD DARI CHE NAD

First time aku wat blog nih dulu, tak tahulah pulak yang ader benda2 cam AWARD and whats so on lah.... Then, biler aku dah start rajin buat blogwalking cikit, barulah aku tahu yang blog kiter nih boleh dapat award dari bloggers yang lain..... dan time tu Im asking myself siapakah yang buat award tuh.... macam maner diorang dapat..... One day, aku bukak aku nyer blog dan dapat note dari Che Nad tuk amek award kat blog dier... Seriously, time tuh aku memang blurrr sebentar and then biler aku bukak blog Azam , barulah tahu aper yang aku kena buat...hhehehheheheh... So coclusionny aku memang sangatlah JAHIL pasal benda2 alah nih.... for Che Nad thanks bebanyak bagi aku award nih..... huhuhuhuhuhuhu.... even aku rasa blog aku tak cantik maner pun coz aku wat blog nih tuk kepuasan diri tuan punya tanah sendiri... thanks for your award... nilah first award yang MID dapat ...hehehhehe...


1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
SwEeT aku paling suka nengok dier senyum sebab …

ME AND SCORPION

Ini semua sebab baca nad nyer postlah.... tetiber teringin pulak nak cari sendiri...hehehehehehe.... biler aku baca tak tahulah nak percaya ke tak... tapi mostly memang lebih kuranglah...hahahhahaha... study pasal diri sendiri pulakkan...memang interesting ah semua benda nih.....
Scorpio  Your element: Water Your ruling planets: Pluto Symbol: The Scorpion Your stone: Topaz Life Pursuit: To survive against all opposition

Vibration: Resilient

Scorpio's Secret Desire: To triumph
Description:
Reputed to be the "most powerful" sign of the zodiac, Scorpios lead fate filled lives and have intense and dramatic personal relationships. Even as children Scorpios are often found to be wise beyond their years. Many astrologers call this the sign of the "oldest souls". Old and wise beyond the average, Scorpios often know all the answers, except sometimes; they too often have difficulty finding what they need to develop their own happiness.

Passion, desire and power go hand in hand …

CILOK DARI BLOG DANNY

Danny Jafni Talk Blog | Turn Me On: Hang out with Friends.... =P: "Hari nie equivalent to Hari Jumaat (bukan masa menaip... tapi masa hang out).... malam... aku dengan 2 orang sahabat... pergi ke parit bunt..."

P/S: aku nak review blog danny nih... tapi still tak dapat PIC yang aku nak kena tunggu diorang upload kat FB dulu... anyway thanks to DANNY and KIM coz sudi temankan aku dan tolong aku pilih hadiah tuk adik aku tuh... aku bukan aper..tak tau nak pilih aper...hehehehe... nanti aku show hadiahnya yerk.. credit to both of you... I really have a great time that night....heheheheheheheh... nanti kiter kuar lagi ok....

THE FEMALE VAGRANT

By Derwent's side my Father's cottage stood, (The Woman thus her artless story told)
One field, a flock, and what the neighbouring flood
Supplied, to him were more than mines of gold.
Light was my sleep; my days in transport roll'd:
With thoughtless joy I stretch'd along the shore
My father's nets, or from the mountain fold
Saw on the distant lake his twinkling oar
Or watch'd his lazy boat still less'ning more and more
My father was a good and pious man,
An honest man by honest parents bred,
And I believe that, soon as I began
To lisp, he made me kneel beside my bed,
And in his hearing there my prayers I said:
And afterwards, by my good father taught,
I read, and loved the books in which I read;
For books in every neighbouring house I sought,
And nothing to my mind a sweeter pleasure brought.
Can I forget what charms did once adorn
My garden, stored with pease, and mint, and thyme,
And rose and lilly for the sabbath morn?
The sabbath bells, and their delightful chime;
The gambol…

TOUR @ KEPALA BATAS

actually.... i have no idea about what they are thinking now...  for sure some of them maybe have a daydream about their lovers... hehhehehehehe..... LOVE on the air....



For sure we are not like the guys above.... hahahhaahahaha...  we all still single and very 3x avalaible...  pergh promote abis...


ngah discuss chemistry..... maybe kot...

yang nih tak yah tanya...  mungkin tengah belek pic2 yang diambil sambil berkata...  how sweet i am... for sure I know that very well...




the future sciencetist... seriously memang supporter kuat amalan membaca nih...

MY LOVELY FUTURE BROTHER-IN-LAW...hahhahahahha....


nih bajet jer...tak nak diambil gambarnya...


ader tak macam orang bangla baru kluar dari van pekerja... hehheheehhe...