Langkau ke kandungan utama

MOMENTO TO MR PUYUH


malam nie lepak dekat RIYAS dengan salah seorang member aku
walaupun sebenrnya hanya bual kosong
banyak yang aku pelajari dari memnber aku yang seorang ni
walau kadang2 perangai dia boleh buat aku sakit hati
dan kadang2 memang tak dapat dijangka
tapi as his member aku tak dapat lari dari mengakui
member aku yang seorang ni memang kuat semangat
banyak sebab kenapa aku cakap dia kuat semangat
walaupun aku tak ketahui semua masalah yang dia hadapi
hanyalah berdasarkan yang aku lihat
dan yang dia ceritakan kat aku
aku nampak di situ betapa kentalnya hati dia
its very simple reason
sebab kalau aku di tempat dia
aku tak dapat bayangkan bagaimana aku akan bertindak
jauhlah sekali untuk meliht diri aku di tempat dia
sebab dalam kamus hidup aku setakat ini
tak pernah terlintas keadaan
yang aku akan keluar dari USM ini sebelum aku graduate
mintak dijauhkn ILLAHI dari aku
siapa antara kita yang pernah membayangkan
bahawa mereka tidak dapat menamatkan pelajaran
sewaktu hari pertama menjejakkan kaki di menara gading
tak ada siapa yang menjangkakan
semuanya urusan ALLAH yang maha mengetahui
atas sebab itulah aku kagum dengan member aku yang seorang ini
dia sangat cepat mengumpul semangat 
untuk menongkah kembali arus kehidupan ini
dia sangat cepat mencorak semula langkahnya yang sumbang
walau pada mulanya aku marah jugak dengan cara dia menuruskan hidup dia
tapi aku harap dia paham yang aku bukanlah nak merendahkan dia
cuma jujur aku tidak tahu bagaimana untuk bertindak 
bila menghadapi kenyataan seperti itu
dan aku harap member aku ini paham
walau aku selalu marah dia
walau aku selalu bertengkar dengan dia
aku hanyalah mahukan dia tahu apa yang terbaik buat dia
dan dia tetap dengan pilihan dia
buat member aku ini
manalah satu hari nanti kau terbaca entri ini
aku nak cakap in advance
terima kasih sebab sudi berkongsi cerita dengan aku
terima kasih sebab cari aku bila kau ada masalah
sebab jujur aku bagitahu kau
kisah kau selalu jadi pemangkin buat aku
tiap kali aku rasa down dengan kehidupan aku sebagai student
apapun buat member aku ini
aku akan selalu supprt kau walau apapun piluhan kau
dan moga kau dapat apa yang kau tujukan
GOOD LUCK , BRO


Catatan popular daripada blog ini

COLLATERAL LIGAMENT TEAR : PATIENT'S GUIDE

A Patient's Guide to Collateral Ligament Injuries Introduction The collateral ligaments are commonly injured parts of the knee. An injury to these ligaments usually involves a significant force, such as a fall while skiing or a direct impact to the side of the leg. This guide will help you understand where the collateral ligaments are locatedhow a collateral ligament injury causes problemshow doctors treat the condition Anatomy Where are the collateral ligaments, and what do they do? Ligaments are tough bands of tissue that connect the ends of bones together. There are two collateral ligaments, one on either side of the knee, that limit side to side motion of the knee. The medial collateral ligament (MCL) is found on the side of the knee closest to the other knee. The lateral collateral ligament (LCL) is found on the opposite side of the knee. Together, the collateral ligaments also work with the posterior cruciate ligament (PCL) to prevent excessive motion of the tibia posteriorly…

PANTUN CINTA ~~ CILOK FROM MY TWEET

berhias tandu daun selasih raja dewata megah berarak kemarau rindu menghakis kasih goyahlah cinta dicumbu jarak
pena dilarik mengukir kalam kalam ditulis atas suasa wahai angin sampaikanlah salam salam rindu curahan rasa
tumbuh tinggi pohon akasia singgah kelana memahat kenangan pemilik cinta biarlah rahsia silalah tunngu kiriman undangan
Tengah menggeledah arkib twitter, terjumpa pantun ini Kalau dikenang balik, terasa lawak dan kelakar. Waktu tu rasanya tengah jakun lagi dengan twitter. Tak sah kalau tak sehari mengtweet. 
Tak pasti pantun ini tentang apa dan siapa. Tapi bila check tarikh, macam dekat dengan waktu PADU. So, maybe semangat berpantun tiba-tiba datang berdamping. 
Aku rasa mesti waktu tu, follower aku banyak yang muntah hijau. Aku pun sekarang bila baca balik pantun ni, rasa nak hentak kepala kat meja ja. It's so cheesy. 



GOOD LUCK MY SISTER ON YOUR SPM

Dear my sister Najihah, I wish you the best for your SPM;s results. Whatever the result is, never lose faith A good results in SPM  as the people said is the good start for a better future but frankly speaking, its NOT a good results will not guarantee a good future because what FUTURE hold for you is still a SECRET that keep by the ALMIGHTY
So, dear sister I wanna you to keep your head held high never compare the results with others whatever it is your result especially don't compare it among the siblings every one of us have their own hurdles and destiny
and a reminder to you my dear sister you already decide what is your path do not think about what others get try the best what exactly in front of you do the best but keep in mind try to live your life to the fullest STUDY HARD PLAY HARD
 and last but not least, remember always I will always support you you may think that I try to get you into something but I will always try my best to find something that I think is the most suitable for you so, I will always…

I'm OFFICIALLY 22

im officially 22 years old now i seriouslt did not know what to feel its not like during my ten years ago where im feeling excited to celebrate my birthday nowafay im not felt it anymore its felt like a normal day where i need to do my chores and also need to solve my life's problem
well then if i think back that I already 22 it make me realize there are lots of things that I need to do and need to accomplish if i make my mother as my benchmarking im still far away to get at a same level like her at least my mother when she's 22 she had found her other half means she already married with my father
meanwhile, im still nowhere im still finding the purpose of my life still try to rule out myself and im still far away from finding the other half of me
22 its like a magic number where ur think that u are big enough to make a big decision for ur life but u know deep in ur heart u still confused with ur choice
22  make me think harder than before lots of my friend already have their…

OPTICAL COMBUSTION ENGINE~~~~ A BRIEF INTRODUCTION

1.INTRODUCTION  Figure 1 : Optical Single Cylinder Engine Internal combustion (IC) performance is one of the important aspects in automotive industry. The higher the IC performance, the powerful the engine car to be, therefore cause the higher request between the lovers of high performance cars. However, engineers had faced lots of problem in the way to determine the exact and more accurate performance of IC engine. These problems happen due to lots of factor such as the material that IC engine made of from. The IC engine is made of from all-metal materials and this prevent engineers to gain a detailed insight of the mixing, combustion and emissions formation processes occurred in the cylinder of IC engine. Therefore, the Optical Engine has been introduced as the improvement to the original system. High-speed imaging combined with the optical access provided by a optical engine offer the ability to directly image and compare ignition and combustion phenomena of internal combustion engin…