Langkau ke kandungan utama

COUNTDOWN TO LAST PAPER

Actually.... aku banyak jer lagi nak kena touch up nih...but coz pagi yang sejjuk nih menyebabkan perut aku memainkan lagu berirama ROCK....the other meanings laparlah tuh...hehehehehehehhe... lepas Subuh jer aku dah terbayangkan keenakan makan nasi lemak sambil minum Milo ais...perghhh...memang heaven ah... wa cakap sama lu.......hehehhehehehhehehe.... tak sampai lima jam lagi aku akan dengan rasminya mengumumkan bahawa aku akan terlepaslah dari siksa exam fever aku nih yang mana menyebabkan hilangnya nafsu aku untuk tidoq...menjadikan aku seperti burung hantu; malam berjaga dan siang pulak merehatkan mata aku....huhuhuhuhuuhuhuhu..... akhirnya dengan rasmi jugak aku nak umumkan yang aku dah berjaya menamatkan satu semester aku as a university students... macam dalam mimpi pulak aku rasa perasaan nih..... tak sangka dah satu sem pun aku kat USM TERCHENTA nih....phewittt... cayalah MID.... ur can do it..... walauapapun hati yang bergelora dah hilang rentaknya... tinggal nak tunggu result jer... tapi frankly speaking aku takkan score lah dalam exam nih coz aku rasa tak layak sangat tapi aku dah buat yang terbaik walau bak orang kata last2 minute nyer penangan tapi aku berserahlah...... Yalah..... motto idup aku kan ..... Do The Best, Let Allah Do The Rest....... oh ya... sementara nak tunggu cepatlah pagi yalah kata lapaqkan... aku sempatlah jugak mensnap beberapa picture; tapi tak banyak mana pun....




Hahahahhahahahahaa....
gempak jer kan aku....
gaya macam nak tunjuk gambar apalah sangat
nak share ape menda yang dah buat kepala aku tak berapa betul sejak kebelakangan nih
lots of graph
part ni aku susahlah sikit
sebab aku ngan graph memang sangatlah tak serasi




ini pulak cover buku tuk tajuk yang aku akan peksa sat lagi
bahasa jawanya teknologi eletrik
lots of circuit make some of my wire burned too
teballah gak buku ni kan
belum lagi aku baca reference book
kalo tak memang boleh check in kat Hospital Bahagialah aku nampaknya




ini part aku  dah boring sangat
sambil macam biasalah
dengar SURIA FM
aku bukaklah blog LO
atau nama saintifiknya akak LINDA kita nih
best gaklah baca blog dier nih
macam2 pengetahuan aku dapat
Insyaallah next time
aku try buat review tuk blog LO.....

Amacam menarik tak gambar2 yang aku share nih...
hehehehehehhehe...... tak boleh cari kat maner2 nih.... memang special aku letak dalam blog nih....
heehehehehhehe...oklah ... nak tulis pasal menda lain pulak..... sayonara....

Catatan popular daripada blog ini

COLLATERAL LIGAMENT TEAR : PATIENT'S GUIDE

A Patient's Guide to Collateral Ligament Injuries Introduction The collateral ligaments are commonly injured parts of the knee. An injury to these ligaments usually involves a significant force, such as a fall while skiing or a direct impact to the side of the leg. This guide will help you understand where the collateral ligaments are locatedhow a collateral ligament injury causes problemshow doctors treat the condition Anatomy Where are the collateral ligaments, and what do they do? Ligaments are tough bands of tissue that connect the ends of bones together. There are two collateral ligaments, one on either side of the knee, that limit side to side motion of the knee. The medial collateral ligament (MCL) is found on the side of the knee closest to the other knee. The lateral collateral ligament (LCL) is found on the opposite side of the knee. Together, the collateral ligaments also work with the posterior cruciate ligament (PCL) to prevent excessive motion of the tibia posteriorly…

DEMAM RINDU

pukul 2.30 pm : dah tak tahan sangat nak tanggung bebannya badan nie.. terpaksalah mengkuatkan diri ke klinik USM.. credit to miss driver and resultnya nurse : adik, memang panas nie badan.. kenapa tak datang awal2... saya : camner nak datang kalau kenanya tengah malam ( dalam hati : mybe nervous sangat nak ngadap dekan esok kot pasal design ) and suhu badan 37.8 C pergh... dah lama gak tak panas macam tue huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu dan biler im share the story with her she just simply said that " ko demam rindu kott " ummmm... demam rindu takderlah rindu sangat dengan ny UMMI pun and she replied " orang lain kowt" hypothesis dy agak meragukan so tak boleh diguna pakai lansung tapi at the end of the day Im have to agree with her need to admit that im absolutely demam rindu hehehehehehehhe unexpected lansung sebenarnya coz lmbat makan ubat tapi biler jer dah jumpa terus terasa kebah giler demam saya nie hehehehehehehhe..sumpah gediks  ( in the future kalau baca memang …

PALAPES

PALAPES.....
apakah itu.. seekor binatangkah atau nama makanan yang sangat enak
actuallty PALAPES is standing for Pasukan Latihan Pegawai Simpanan
and i had joined PALAPES UDARA or its comercial name is Air Force
Palapes di Usm terdiri daripada tiga jenis iaitu Palapes Darat, Palapes laut
dimana kedua-duanya berpusat di USM campus induk
manakala Palapes Udara pula berpusat di USM campus kejuruteraan
kenapa aku terpikir nak masuk yek...
actually since aku kat matriks lagi
aku dah pasang angan2 nak join Palapes ni
yelah seronok mendengar cerita dari Cikgu Fadhilah
tambahan pula pelbagai perkara baru aku boleh balajar
before aku disahkan senagai salah satu ahli Palapes
pelbagai prosedur yang perlu dilakukan
yalah palapes nih bukan calang2 skuad
dengar nama penuh pun ngerikan betul tak....
selepas menerima surat panggilan
kami diminta hadir ke kompleks sukan
untuk menjalani ujian kecergasan
alah macam ujian yang kita selalu buat dekat sekolah time PJ dulu
nasib baiklah aku baru ba…

DREAMLAND: BUY TOYOTA FJ CRUISER

dulu2 memang nak sangat beli sportcar tapi bila fikir segala aspek rasa tidaklah unless kalau duit berlebihan sangat dan kalau ada yg baik hati nak bagi saya terima dengan senang hati
sebab sudah ada cik betty so for starting, tak adalah nak fikir sangat  untuk beli kereta bila dah start kerja but then, akan start jugak simpan duit nak beli kereta sendiri and my dram car for now TOYOTA FJ CRUISER
first tima nampak kereta nie masa nak pergi airport sekat PENANG first time nampak memang falling in love at first sight tak tahu apa orang lain cakap but personally, aku rasa bentuk dia nak menyerupai HUMMER so,nak beli hummer memang jauh lagilah dapat FJ CRUISER nie  pun boleh kira dah besar rahmat
dia ada banyak colour antara yg ada hitam putih biru and kuning tap entah kenapa pilihan maybe antara hitam dan kuning dan aku google image tadi aku jumpa yg update version tuk warna kuning memnag stylo habis  hehehehehehehe tak percaya cuba nengok kat bawah nie

cuba search kai internet tapi aku…

GOOD LUCK MY SISTER ON YOUR SPM

Dear my sister Najihah, I wish you the best for your SPM;s results. Whatever the result is, never lose faith A good results in SPM  as the people said is the good start for a better future but frankly speaking, its NOT a good results will not guarantee a good future because what FUTURE hold for you is still a SECRET that keep by the ALMIGHTY
So, dear sister I wanna you to keep your head held high never compare the results with others whatever it is your result especially don't compare it among the siblings every one of us have their own hurdles and destiny
and a reminder to you my dear sister you already decide what is your path do not think about what others get try the best what exactly in front of you do the best but keep in mind try to live your life to the fullest STUDY HARD PLAY HARD
 and last but not least, remember always I will always support you you may think that I try to get you into something but I will always try my best to find something that I think is the most suitable for you so, I will always…