Langkau ke kandungan utama

SAYONARA ECAH



dermaga saksi bisu
saat ku kucup tanganmu
seolah tak mahu melepaskan aku
pergi darimu

amacam jiwang karat tak..
layan sebentar lagu nih sangat bestlah..
sambil dengaq lagu nih teringat pulak petang tadi..
aku yang baik hati ini dan CEK KUCEN, KIM
dengan baiknya telah menghantar ECAH hingga ke pintu bas..
heheheheheheheheee.....
best giler ah ECAH, balik awal kot
patutlah, rupa-rupanya dia ponteng kelaslah...
tak aci betullah...
hehehehehehehe, aku pun sama jugak..
nak wat camner tiket bas pukul 10.30
so kenalah berkorban yerk kelas
huhuhuhuhuhuhuhhu...
mesti rindu nak jumpa DOC CUTE...ish...ish...gatalnya...( anak saperlah ni)...
oh yerk...
by the way, since I got a new baby nie
rajinlah pulak menangkap gambar
taklah banya juz masukkan yang penting2 ajer
karang semak lak entri ni ngan gambar2
nak jadikan story
actually CHE KIM bukannya ikhlas nak antar ECAH pun
heehehehehehehe
dier nak SHOPPING jer lebih nih...
memang galaklah, dari satu kedai ke kedai yang lain..
aku temankan dier cari kasut,
last2 ECAH ngan aq yang dapatt dulu
CHE KIM nih memang QUEEN OF SHOPPING, betullah...
enjoy the pic, ok..
tak braper pandai guna PICASA lagi....huhuhuhuhuhu.... 


CHE KIM : muka tak berpuas hati kerana masih tak dapat lagi yang dicari
ECAH : Yahoo... aku dah dapat kasut satu....



ini bajet nak buat drama BOLLYWOOD lah
venue @ steseyen bas parit buntaq
hero @ tak sampai2 lagi sampai lenguh menuggu..mungkin bersembunyi di belakang pokok
heroin @ CHE KIM & ECAH 

MOOD : aku kekenyangan sebab temankan CHE KIM makan kat kedai TOM YAM...memang sedap giler ah.....thanks ABANG TOM YAM.....

Catatan popular daripada blog ini

COLLATERAL LIGAMENT TEAR : PATIENT'S GUIDE

A Patient's Guide to Collateral Ligament Injuries Introduction The collateral ligaments are commonly injured parts of the knee. An injury to these ligaments usually involves a significant force, such as a fall while skiing or a direct impact to the side of the leg. This guide will help you understand where the collateral ligaments are locatedhow a collateral ligament injury causes problemshow doctors treat the condition Anatomy Where are the collateral ligaments, and what do they do? Ligaments are tough bands of tissue that connect the ends of bones together. There are two collateral ligaments, one on either side of the knee, that limit side to side motion of the knee. The medial collateral ligament (MCL) is found on the side of the knee closest to the other knee. The lateral collateral ligament (LCL) is found on the opposite side of the knee. Together, the collateral ligaments also work with the posterior cruciate ligament (PCL) to prevent excessive motion of the tibia posteriorly…

DEMAM RINDU

pukul 2.30 pm : dah tak tahan sangat nak tanggung bebannya badan nie.. terpaksalah mengkuatkan diri ke klinik USM.. credit to miss driver and resultnya nurse : adik, memang panas nie badan.. kenapa tak datang awal2... saya : camner nak datang kalau kenanya tengah malam ( dalam hati : mybe nervous sangat nak ngadap dekan esok kot pasal design ) and suhu badan 37.8 C pergh... dah lama gak tak panas macam tue huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu dan biler im share the story with her she just simply said that " ko demam rindu kott " ummmm... demam rindu takderlah rindu sangat dengan ny UMMI pun and she replied " orang lain kowt" hypothesis dy agak meragukan so tak boleh diguna pakai lansung tapi at the end of the day Im have to agree with her need to admit that im absolutely demam rindu hehehehehehehhe unexpected lansung sebenarnya coz lmbat makan ubat tapi biler jer dah jumpa terus terasa kebah giler demam saya nie hehehehehehehhe..sumpah gediks  ( in the future kalau baca memang …

HIKAYAT CINTA ~~~ CINTA MATI MACAM SAMPAH

Aku :Macam mana korang boleh start couple ni. Kau kenal dia waktu bila Kawan : Baru seminggu yang lepas. Alah waktu aku cakap nak pergi ATM tu. Terlanggar dia. Aku :Macam tu je. Sempat pulak kau dapat nombor dia. Kawan : Biasalah , kata romeo. 
Dan entah macam mana, awek kawan aku ni jadi baik dengan aku. Baiknya sampak lepak ke bilik dan tidur dekat bilik aku. Mungkin sebab sifat dia yang manja ni, buat kawan aku tertarik hati dengan dia. Tapi sifat manja dia yang  melampau juga buat kawan aku jadi rimas. Hubungan diorang tak bertahan lama. Tak sampai sebulan diorang clash. Dan yag jadi mangsa adalah aku.
Awek kawan : Macam mana ni. Kita sayang sangat lagi dengan dia. Sampai hati dia nak clash macam tu jer. Kita cinta mati dengan dia. Kita tak tahulah macam mana nak bayangkan hidup kita tanpa dia. Sampai hati dia buat kita macam ni. Kita sayang gila kat dia. Aku : -_- (Dan terus mendengar luahan awek kawan ni sampai pukul berapa entah)
Dan esoknya kawan aku jadi mangsa kemarahan aku. Dia seronok…

GOOD LUCK MY SISTER ON YOUR SPM

Dear my sister Najihah, I wish you the best for your SPM;s results. Whatever the result is, never lose faith A good results in SPM  as the people said is the good start for a better future but frankly speaking, its NOT a good results will not guarantee a good future because what FUTURE hold for you is still a SECRET that keep by the ALMIGHTY
So, dear sister I wanna you to keep your head held high never compare the results with others whatever it is your result especially don't compare it among the siblings every one of us have their own hurdles and destiny
and a reminder to you my dear sister you already decide what is your path do not think about what others get try the best what exactly in front of you do the best but keep in mind try to live your life to the fullest STUDY HARD PLAY HARD
 and last but not least, remember always I will always support you you may think that I try to get you into something but I will always try my best to find something that I think is the most suitable for you so, I will always…

I'm OFFICIALLY 22

im officially 22 years old now i seriouslt did not know what to feel its not like during my ten years ago where im feeling excited to celebrate my birthday nowafay im not felt it anymore its felt like a normal day where i need to do my chores and also need to solve my life's problem
well then if i think back that I already 22 it make me realize there are lots of things that I need to do and need to accomplish if i make my mother as my benchmarking im still far away to get at a same level like her at least my mother when she's 22 she had found her other half means she already married with my father
meanwhile, im still nowhere im still finding the purpose of my life still try to rule out myself and im still far away from finding the other half of me
22 its like a magic number where ur think that u are big enough to make a big decision for ur life but u know deep in ur heart u still confused with ur choice
22  make me think harder than before lots of my friend already have their…