Langkau ke kandungan utama

SEPUCUK WARKAH BUAT MIRA

Mira
ingat lagi tak first time kiter jumpa...entah betul ke entah tidak...aku pun tak sure sangat...tapi aku rasa aku kenal ko masa ko and ana datang court....time tulah aku kenal ko...first impression aku ko ni boleh masuk ngan aku sebab ko ni bukan jenis straight sangat and kat situr aku baru tau ko ni budak KAKOM....lepas tuh aku selalu dengar gak budak2 ni sebut nama ko MIRA KAJANG...hehehehehe...aku ingat lagi aku dulu selalu terconfuse antara ko ngan nadia (roommate ko) time tuh kalo nak bezakan ko ngan nadia hanya satu jer...saper yang jalan ngan ana tulah mira.....

Mira
aku still ingat lagi time kiter start rapat...time tuh ngah study week untuk PSPM sem 1.. masa tuh aku lepak ngan syahmi and amin kat sebelah bilik discussion ko and wawa (mesti ko ingat lagi kan aku merepek ntah aper2 ngan diorunk...biasalah dak2 MCKK)...dan kiter start rapat dari situ...ingat lagi tak..masa ko tanyer soalan kat amin...kalo tak silap aku ko tanya fizik kan....lepas dari bilik discussion kiter study ramai2 kat meja panjang kat luar tuh...time tuh kiter dah mula merepek dan berangan yang bukan2...ingat lagi tak angan2 kiter nak tubuhkan SBP and MRSM study corner...time tuh ko selalu kutuk aku...center of SBP hehehehehe....tapi dalam masa satu minggu tuh banyak yang aku tahu pasal ko...dari situ aku ubah yang ko ni memang giler2 macam aku.....(nak tau tak masa type benda nih aku tengah tahan air mata aku dari kluar terus...huhuhuh) wah kalolah masa boleh diulang...aku takkan ubah satu pun detik perkenalan antara kiter...tapi satu jer yang aku harapkan...kalolah kiter kenal lebih awal.... tapi semua dah takdir ALLAH ka. mungkin kalau kiter kenal lebih awal...kiter takkan menghargai persahabatan yang terjalin antara kiter....betul tak..

TO BE CONTINUED...........

Catatan popular daripada blog ini

COLLATERAL LIGAMENT TEAR : PATIENT'S GUIDE

A Patient's Guide to Collateral Ligament Injuries Introduction The collateral ligaments are commonly injured parts of the knee. An injury to these ligaments usually involves a significant force, such as a fall while skiing or a direct impact to the side of the leg. This guide will help you understand where the collateral ligaments are locatedhow a collateral ligament injury causes problemshow doctors treat the condition Anatomy Where are the collateral ligaments, and what do they do? Ligaments are tough bands of tissue that connect the ends of bones together. There are two collateral ligaments, one on either side of the knee, that limit side to side motion of the knee. The medial collateral ligament (MCL) is found on the side of the knee closest to the other knee. The lateral collateral ligament (LCL) is found on the opposite side of the knee. Together, the collateral ligaments also work with the posterior cruciate ligament (PCL) to prevent excessive motion of the tibia posteriorly…

PANTUN CINTA ~~ CILOK FROM MY TWEET

berhias tandu daun selasih raja dewata megah berarak kemarau rindu menghakis kasih goyahlah cinta dicumbu jarak
pena dilarik mengukir kalam kalam ditulis atas suasa wahai angin sampaikanlah salam salam rindu curahan rasa
tumbuh tinggi pohon akasia singgah kelana memahat kenangan pemilik cinta biarlah rahsia silalah tunngu kiriman undangan
Tengah menggeledah arkib twitter, terjumpa pantun ini Kalau dikenang balik, terasa lawak dan kelakar. Waktu tu rasanya tengah jakun lagi dengan twitter. Tak sah kalau tak sehari mengtweet. 
Tak pasti pantun ini tentang apa dan siapa. Tapi bila check tarikh, macam dekat dengan waktu PADU. So, maybe semangat berpantun tiba-tiba datang berdamping. 
Aku rasa mesti waktu tu, follower aku banyak yang muntah hijau. Aku pun sekarang bila baca balik pantun ni, rasa nak hentak kepala kat meja ja. It's so cheesy. 



GOOD LUCK MY SISTER ON YOUR SPM

Dear my sister Najihah, I wish you the best for your SPM;s results. Whatever the result is, never lose faith A good results in SPM  as the people said is the good start for a better future but frankly speaking, its NOT a good results will not guarantee a good future because what FUTURE hold for you is still a SECRET that keep by the ALMIGHTY
So, dear sister I wanna you to keep your head held high never compare the results with others whatever it is your result especially don't compare it among the siblings every one of us have their own hurdles and destiny
and a reminder to you my dear sister you already decide what is your path do not think about what others get try the best what exactly in front of you do the best but keep in mind try to live your life to the fullest STUDY HARD PLAY HARD
 and last but not least, remember always I will always support you you may think that I try to get you into something but I will always try my best to find something that I think is the most suitable for you so, I will always…

I'm OFFICIALLY 22

im officially 22 years old now i seriouslt did not know what to feel its not like during my ten years ago where im feeling excited to celebrate my birthday nowafay im not felt it anymore its felt like a normal day where i need to do my chores and also need to solve my life's problem
well then if i think back that I already 22 it make me realize there are lots of things that I need to do and need to accomplish if i make my mother as my benchmarking im still far away to get at a same level like her at least my mother when she's 22 she had found her other half means she already married with my father
meanwhile, im still nowhere im still finding the purpose of my life still try to rule out myself and im still far away from finding the other half of me
22 its like a magic number where ur think that u are big enough to make a big decision for ur life but u know deep in ur heart u still confused with ur choice
22  make me think harder than before lots of my friend already have their…

OPTICAL COMBUSTION ENGINE~~~~ A BRIEF INTRODUCTION

1.INTRODUCTION  Figure 1 : Optical Single Cylinder Engine Internal combustion (IC) performance is one of the important aspects in automotive industry. The higher the IC performance, the powerful the engine car to be, therefore cause the higher request between the lovers of high performance cars. However, engineers had faced lots of problem in the way to determine the exact and more accurate performance of IC engine. These problems happen due to lots of factor such as the material that IC engine made of from. The IC engine is made of from all-metal materials and this prevent engineers to gain a detailed insight of the mixing, combustion and emissions formation processes occurred in the cylinder of IC engine. Therefore, the Optical Engine has been introduced as the improvement to the original system. High-speed imaging combined with the optical access provided by a optical engine offer the ability to directly image and compare ignition and combustion phenomena of internal combustion engin…